27. Karagöl Kültür ve Sanat Festivalimizi gerçekleştirdik

Festival, 30 Haziran Cumartesi günü saat 15.00’de Belediye düğün salonumuzda Ayşe ERTEM’in resim ve Kenan GÜLEN’in ahşap oyma eserleri sergilerinin açılışı ile başladı.

Akşam saat 20.00’de Yöresel sanatçımız Ömer OFLAZ’ın konseri ve Bandırma Belediyesi Halk oyunları ekibinin gösterisi ile tamamlandı.

Festivalin 2. günü 1 Temmuz Pazar günü ise önce Bandırma Belediyesi Halk oyunları ekibinin gösterisinden sonra Çankaya Belediyesi Hoy-Tur Halk oyunları ekibinin ve Bolu Armelit Halk dansları topluluğu Köroğlu ekibinin gösterileri ile devam etti.

Yine yöresel sanatçımız Ömer ÖZTEKİN in konseri ile devam eden etkinliğimizde saat 14.00 de Hakan AYSEV sahnedeki yerini aldı. Güzel ve Samimi bir ortamda gerçekleştirilen Hakan AYSEV konseri ile festivalimizi tamamladık.

Bu yıl 27. sini düzenlediğimiz festivalimize CHP Ankara Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Yıldırım KAYA, Bandırma Belediye Meclis Üyesi vae Başkan Vekili Sami TÜRKMEN, CHP Bolu ve Beypazarı ilçe yönetim kurulu üyeleri, Türk Tunus Dostluk Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, İstanbul Kıbrıscıklılar Derneği Başkanı Bayram DALGIÇ, Kıbrıscık Spor Klübü Başkanı Mehmet Ali AKI ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Polatlı Kıbrıscıkllıar Derneği Başkanı İsmail ATUN ve Yönetim Kurulu üyeleri iştirak etmişlerdir.