Belediye lojmanının doğu cephesine Atatürk Silueti yerleştirildi

Bugün her zamankinden daha fazla gereksinim duyduğumuz büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yurtta Barış Dünyada Barış” ilkesinden yola çıkarak; ilçemizin Beypazarı caddesi üzerinde bulunan Belediye lojmanının doğu cephesine, Belediyemizce Atatürk’ün Afyon Kocatepe’deki silueti monte edildi.

Kıbrıscık olararak; nasıl ki, 2 Nisan 2017 tarihinde Köroğlu heykeli açılışı ile haksızlığa ve zulme karşı isyanı simgeleştirdiysek, bugün de Atatürk ilke ve devrimlerine olan bağlılığımızı simgeleştirmiş olduk.

Silüet ile ilgili önerisi için değerli Halil İbrahim Şahin’e içten teşekkürlerimizi sunuyorum.

Köroğlu gibi haksızlığa ve zulme hayır, Atatürk gibi “Yurtta Barış Dünyada Barış” diye haykırmaya devam edeceğiz.

Kıbrıscık Belediye Başkanı
Doğan DAĞ