Duyuru

Yerel seçimlere kısa bir süre kala, su tüketim bedelleri ile ilgili şahsım ve belediyemiz hakkında haksız ve mesnetsiz bir takım dedikodu ve karalama kampanyası başlatılmıştır.

Su tüketim bedeli, belediye meclisimizin 07.12.2018 tarih ve 2018/43 sayılı kararı ile 1 m3 (30 tona kadar) 1,90 TL – (30 tondan sonra) 2,95 TL olarak belirlenmiştir.

Tavukçuluk ve büyükbaş hayvan yetiştiriciliğinin teşvik edilmesi amacıyla yukarıdaki karar, yine belediye meclisimizin 01.03.2019 tarih ve 2019/12 sayılı kararıyla 1 m3 (50 tona kadar) 1,90 TL -(50 tondan sonra) 2,95 TL olarak düzenlenmiştir.

Beş yıllık yönetim dönemimiz boyunca; şeffaf, katılımcı, emekten yana demokratik bir belediyecilik anlayışı sergiledik.

Kimseyi; siyasi düşüncesi, dini inancı ve etnik kimliği nedeniyle ötekileştirmeden hizmet verme amacımızdan ödün vermedik.

Eleştiriye açık olduğumuzu her platformda dile getirdik. Bu inançla da görev süremizin sonuna kadar çalışmaya devam edeceğiz.

Dedikodu ve karalama içeren kampanyalara itibar edilmemesi ve bu tür durumlarda, belediyemizden gerekli bilgileri edinme hakkına tüm vatandaşlarımızın sahip olduğunun bilinmesi hususu Kıbrıscık halkına saygıyla duyurulur.

Doğan DAĞ
Kıbrıscık Belediye Başkanı