Karadoğan mahallesi “Ulu Cadde” ismi değiştirildi

İlçemiz Karadoğan mahallesi “Ulu Cadde” ismi Belediye Meclisimizin 06.01.2017 tarih ve 06 sayılı kararı ile “Gazi Halil Onbaşı Caddesi” olarak değiştirilmiştir.

Tabela asılması 31.08.2017 tarihinde gerçekleştirilmiştir. İlçemiz halkından İstiklal Savaşı gazisi Halil Olkan’ın anısı, her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz bağımsızlık ve adalet anlayışını egemen kılmak adına bizlere öncülük edecektir.

Çocukluğumuzun Cumhuriyet bayramlarında, göz yaşlarını dökerek, cepheden cepheye nasıl savaştıklarını anlatan bu insanın adını cadde ismi ile ölümsüzleştirmek, başta ilçe halkımız ve belediyemiz için onur kaynağı olmuştur. Anısı önünde saygıyla eğiliyor, rahmet ve şükran duygularımızı paylaşıyoruz.