Kıbrıscık Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğini Halk Mutfağı açılışı ile bütünleştirdi

Belediyemizce yapımı tamamlanan Halk Mutfağı; 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde açıldı.

Halk Mutfağı; vatandaşlarımızın yapacağı düğünlerde, nişan törenlerinde, mevlitlerde ve cenazelerde verecekleri toplu yemekler için ücretsiz olarak kullanımına sunulacaktır.

Açılış ve etkinlik; CHP Bolu il ve ilçe örgütü üyesi kadınlarımız, Ankara Kıbrıscıklılar Derneği yöneticileri, köy muhtarlarımız, kurum amirlerimiz, ilçe halkı ve tüm kadınlarımızın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Tüm kadınlarımız, karanfillerle karşılandı ve belediyemiz tarafından hazırlatılan pazar çantası dağıtımı gerçekleştirildi.

8 Mart gibi anlamlı bir günde açılışı gerçekleştirilen Halk Mutfağında, belediyemiz çalışanlarınca hazırlanan yemek sunumundan sonra etkinlik sona erdi.