Mehtap Bayri ve Zeyneti Bayri Kıbrıscık Belediyesi’ni ziyaret etti

24 Kasım Öğretmenler Günü Programına katılan Mehtap Bayri ve Zeyneti Bayri Kıbrıscık Belediyesi’ni ziyaret etti.

Mehtap Bayri, Zeyneti Bayri

Ünlü tiyatro sanatçısı Mehtap Bayri ve kardeşi Zeyneti Bayri, 10.10.2018 tarihinde vefat eden babaları emekli öğretmen Yaşar Bayri’nin mezarını ziyaret etmek için Kıbrıscık’ın Alanhimmetler köyüne geldi.

Kıbrıscık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü programına katılan Bayri kardeşler program sonrası Belediye Başkanımız Doğan Dağ’ı ziyaret ettiler. Babası emekli öğretmen olan Belediye Başkanımız Dağ, Bayri kardeşlere ziyaretleri için teşekkür etti; arkadaş ve meslektaş olan babalarına ait anıları paylaşmak için geniş bir zaman diliminde buluşmak üzere tekrar ilçemize davet etti.

Başkan Dağ ile sohbet eden Bayri kardeşler, çektirdikleri hatıra fotoğrafı ile ziyareti sonlandırdı.