Belediye Başkanımız Emin TEKEMEN Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’na katılım sağladı. Ardından İABB Genel Sekreteri Sayın Salim ÇORUK’ a ziyarette bulundu. Daha sonra Etimesgut CHP İlçe Başkanlığında değerli kuzeni Ali TEKMEN ile Belediye Başkanımız Sayın Erdal BEŞİKÇİOĞLU’na ziyaret sağladı. Sonrasında Yenimahalle Belediye Başkanımız Sayın Fethi YAŞAR ile görüşme sağlayarak Başkan Yardımcımız Ferudun GÜNGÖR ile sohbette bulundu. Yoğun bir günün ardından ilçemiz için güzel gelişmeler iyi haberler getirdi.

444484124 2119206945117203 1633548115087308630 n